KAPCSOLAT ÉS MEGKÖZELÍTÉS

ELÉRHETŐSÉGEK

Ügyfélszolgálatunk négy nyelven, horvátul, németül, angolul és magyarul áll rendelkezésedre nyitvatartási időtől függetlenül. Foglalásokat a búvárbázis saját tengerparti apartmanházába az év bármely időpontjában fogadunk, akár e-mailben vagy telefonos egyeztetéssel.

A búvárbázis minden nap reggel 7:00-től este 21:00-ig tart nyitva.

MEGKÖZELÍTÉS

A Blue Bay búvárbázis Horvátországban, Pag-sziget északi-nyugati felén, déli fekvésű, festőien szép öbölben található, Stara Novalja faluban, és közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A búvárbázis távolsága Budapesttól 550 km, a horvát-magyar határtól pedig 300 km, és az út nagy része autópálya. Az utazás autóval legfeljebb 3 és fél órát vesz igénybe a határtól.

1

Átkelés komppal

Pag-szigetre a komp Prizna-ból indul, mely a horvát tengerparton található a senj-i autópálya lehajtótól egy órára. A komp menetideje mindössze 10 perc. A pag-szigeti oldalon a kompkikötőt Zigljen-nek hívják.

2

Átkelés hídon

Pag-szigetet Zadar irányából megközelítve lehetőség van hídon való átkelésre is. Ezt választva a senj-i lehajtótól tovább kell haladni az autópályán Zadar irányába mintegy 80 km-t, majd a szigeten nagyjából ugyanennyit megtenni Stara Novalja-ig.

ÍZELÍTŐ A BLUE BAY BÚVÁRBÁZISRÓL