TENGERPARTI APARTMAN

SZÁLLÁS A BÚVÁRBÁZISON

A Blue Bay búvárbázis saját területén található egy kétszintes épület, melyben 7 db két, illetve három ágyas szobában, elsősorban búvárok számára tud kényelmes elhelyezést biztosítani. A felső szinten négy, az alsó szinten három, saját fürdővel rendelkező szoba található. A szobákhoz mindkét szinten egy-egy igényesen berendezett és alaposan felszerelt közös konyha tartozik.

Mindkét szinthez tartozik egy-egy nagyméretű terasz, a felső szinté fedett, az alsó szinté a parkosított bázis területén található fák által árnyékolt. Minden szobának külön asztala és székei vannak az étkezésekhez, illetve az esti közös beszélgetésekhez.

A búvárbázis szobáiban lakó vendégek számára saját belső parkoló áll rendelkezésre, és a bázis teljes területén elérhető a  WiFi internet, mely minden vendég számára egész szezonban ingyenes!

SZÁLLÁS STARA NOVALJÁN

Apartmanok a búvárbázishoz közel!

Gondolva a családdal érkező búvár vendégekre, együttműködésben állunk több, a búvárbázishoz közeli apartmannal. Lehetőség van kettő, három, négy és öt fő elhelyezése is a két hálószobával rendelkező apartmanokban, de akár 7 fős család elhelyezése is megoldható. Ezek az apartmanok 10 – 500 m távolságra helyezkednek el a búvárbázistól, többnyire közvetlenül a tengerparton. Amelyik apartman nem közvetlen tengerparti, az is 20 – 30 méterre van a tengertől és mindegyik rendelkezik saját parti mólóval, kielégítve a vendégek privát napozási, strandolási igényeit.

Érkezés és távozás

1

Érkezés 16:00 órától

Bármely szoba, vagy apartman elfoglalása az érkezés napján csak délután 16:00 órától lehetséges, illetve este 21:00 óráig oldható meg. Ezt követően az éjszaka folyamán már nincs személyzet, aki az apartmant átadja a vendégeknek.

1

Távozás 10:00 óráig

A szobákat és apartmanokat vendégeinknek a hazautazás napján délelőtt 10:00 óráig kell elhagyniuk. Ettől eltérő távozás csak a tulajdonosokkal előre történt egyeztetés alapján lehetséges.